Vores vision

Hér på Kokkeriet tager vi udgangspunkt i de mange klassiske danske retter og stolte traditioner. Vi lægger en ære i at nytænke den gastronomiske arv, som vi er vokset op med – og iblandt. Vi vil overraske, gerne imponere og allerhelst give dig fornemmelsen af et eller andet velkendt.

Nogle retter er fundet i glemte, antikke kogebøger, mens andre er af mere nutidig karakter.

I samtlige retter er der en bid af dansk gastronomi, som vi har genfortolket, brudt op og sat sammen igen på ny. Læn dig tilbage og nyd rejsen.

Der er også mulighed for en lettere menu mandag til torsdag.

Kokkeriet tilbyder også vegetarisk eller vegansk muligheder.

Se vores forskellige menuer nedenfor.

Aktuel menu

sild – dild – æble
okse – peberrod - purløg
kammuslinger – basilikum – citron
ørred – tranebær – hasselnød
kartoffel – vesterhav ost – purløg
knoldselleri – sort trøffel – kartoffel
torsk – porre – champagne
and - rødbede – timian
hjort – sort hvidløg - græskar kærnemælk – cookies – brunt smør
hvid chokolade - mørk chokolade - saltet karamel
citron – yogurt – citrongræs olie

Menu 1.300,-

Se også priserne på de enkelte serveringer i restauranten

Tilvalg af 10 g dansk Baerii-kaviar 450,-

Tilvalg af danske oste 200,-

Pescatarian menu

sild – dild – æble
østerssvamp – peberrod - purløg
zucchini – basilikum – citron
marineret agurk – tranebær – hasselnød
kartoffel – vesterhav ost – purløg
knoldselleri – sort trøffel – kartoffel
torsk – porre – champagne
havbars - rødbede – timian
søtunge– sort hvidløg - græs karkærnemælk – cookies – brunt smør
hvid chokolade - mørk chokolade - saltet karamel
citron – yogurt – citrongræs olie

Menu 1.300,-

Se også priserne på de enkelte serveringer i restauranten

Tilvalg af 10 g dansk Baerii-kaviar 450,-

Tilvalg af danske oste 200,-

Vinmenu

2022 Organic Furmint Zomborka, Tokaji, Ungarn
2021 Bourgogne Blanc Côte D'Or, Frédéric Magnien, Bourgogne, Frankrig
2021 Anadas, Bodegas 220 Cantaras, Edición Limitada, Rioja, Spanien
NV Champagne Généreuse, Brut Nature, Pinot Chevauchet, Champagne, Frankrig
2018 Brunello di Montalcino, Tenuta Buon Tempo, Tuscany, Italien
2017 Barolo, Bricco Chiesa, Silvio Alessandria - La Morra, Italien
2018 Geisenheimer Kläuserweg Riesling, Auslese, Alexander Freimuth, Tyskland

Vinmenu 1.300,-

Miljøvenligt mineralvand inkluderet i vin

Allergener og særlige kostvaner

Kokkeriet passer godt på sine gæster. Også selvom – eller netop fordi – du kan have forskellige allergier eller kostvaner. Vores menu kan altså tilpasses dig, lige meget om du kun vælger halal-slagtet kød eller i mere eller mindre grad helt styrer udenom kødet. Nødde- og glutenallergikere, laktoseintolerante og skaldyrs-forsagende gæster skal også være ganske velkomne. Det er vores dybtfølte ønske, at du skal kunne læne dig trygt tilbage i stolen og blive taget både kærligt af og imod. Så vi bager hjertens gerne en ekstra portion glutenfrit brød eller hiver skallerne op af vores saucer. Kun for dig.

Giv os gerne besked om allergier eller særlige kostvaner allerede ved booking.